Menu


200 Ks Multicolor Sticky Index Karty Pásy Index Kariet, Zapisovať Na Stránke Poznámok S Pravítko Na Stránke Označenie Zaradenie Súboru

€1.94 €2.94

Doprava zadarmo
Hodnotené5Z 5
Info
  • sku: p215771
Značky

Popis:

Široké spektrum aplikácií: tieto sticky vlajka karty sú vhodné pre súborov, priečinkov, adresáre, počítač, nástenky, čítanie poznámok, diáre, archívov a dokumentov pre klasifikáciu a označenie, vhodné pre študentov, učiteľov a administratívnych pracovníkov označiť a zvýrazniť.

Premyslený dizajn: tieto farebné stránke značky s semi-transparentný dizajn, ktorý nebude skrývať akékoľvek informácie, ktoré ste označené; Pol-pruhované lepidla, ľahko odstrániť a premiestniť dokumentu menovky, neopustím žiadne lepkavé zvyšky po odstránení, priniesť vám krásny pomocou skúseností.

Vaše súbory a položky môžu byť flexibilne klasifikované týmito jasný neónové farby, aby váš život a vaše dokumenty v poriadku.

Kvalitné a bezpečné materiál: tieto farebné index karty sú vyrobené z kvalitného PET materiálu, ktoré sú nepremokavé a spoľahlivé, bezpečné a bez zápachu, môžete napísať hladko na tieto značky.

Dostatočné množstvo: dostanete 300 kusov karte register flags v 15 rôznych farbách, ako je znázornené na obrázku; Bohaté množstvo môže spĺňať rôzne požiadavky a výmeny, a môžete ich zdieľať so svojimi spolužiakmi a kolegami.Špecifikácia:

Nové a vysokej kvality

Vo vnútri strán: 200

Farba: ako je znázornené na obrázku

Veľkosť:19.9 cm/7.83 v* * 8.4 cm/3.3 v

Package Zahrnuté:1Pc Poznámka:

Nájdete merania.Drobné meranie chyba je povolený v normálnom rozmedzí.

Ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme za pochopenie, skutočný produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Technické Detaily

Funkcia Dekorácie
Číslo Modelu -
Názov Značky SD&AHOJ
Samolepiace Alebo Nie Áno
Pôvod Kontinentálna Čína
Magnetizmus No
Štýl Memo Podložky

1 Recenzie Pre tento produkt

  1. Hodnotené5Z 5

    Klient 2023-08-15

    Rovnaké ako na fotografii

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby