Menu


A4/A5 Papier Rezanie Stroj Pre Domáce Kancelárie Papier Fréza Umenie Zastrihávač Foto Album Kotúče Na Rezanie Mat Stroj Kancelárske Potreby

€7.15 €11.00

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p329757
Značky

Papier A4 Rezací Stroj DIY Dodáva Prenosné Foto Papier Fréza Náhradné Čepele Non-slip Príslušenstvo Office Home kancelárske potreby

Funkcia:

1. Vymeniteľné Čepele: rozlúčiť sa plytvanie peniaze na nákup nových lamiel zakaždým s týmto produktom.Nože možno ľahko vymeniť, takže je nákladovo efektívne riešenie v dlhodobom horizonte.

2. Multi-Uhol Rezania: Či už budete musieť rezať papier na 15, 30, 45, 60, 75 alebo 90-stupňové uhly, táto fréza bude mať vás vzťahuje.Je ideálny na tvorbe projektov a presnosť práce.

3. Užívateľsky Príjemný Dizajn: A4 plastový základ je táto fréza ľahké a jednoduché prenášanie.Dizajn umožňuje ľahko rezať rôzne druhy papiera, vrátane tlače na papier, fotografický papier, zložený papier, cowhide papier, špeciálne kniha a film.

4. Domáce a Kancelárske Použitie: Táto rezačka je ideálny pre domáce a kancelárske použitie.Jeho kompaktné rozmery ho robí pre malé priestory, zatiaľ čo jeho schopnosť rezať viac listov papiera naraz a je ideálny pre väčšie projekty.

5. Šetrí Čas a Zvyšuje Účinnosť: S touto rezačkou, budete môcť na rezanie papiera, rýchlo a efektívne.Ušetrí vám čas a zvýšiť vašu produktivitu, čo vám umožní robiť iné úlohy.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Materiál: ABS

Veľkosť: O 36x9.5 cm/14.17x3.74inch

Rezná šírka: Cca 31 cm/12.20 palec

Rezná hrúbka: 1mm (10 A4/70g listy)

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Rezanie Papiera Stroj

Technické Detaily

Názov Značky VODOOL
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu rezanie papiera stroj

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby