Menu


AC 220V/16A Vložené Termostat Radič Elektrické Ohrievače Digitálny Regulátor Teploty Zľava

€14.56 €22.40

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p299827
Značky
termostat radič elektrické ohrievače

AC 220V/16A Vložené Termostat Radič Elektrické Ohrievače Digitálny Regulátor Teploty

Funkcia:

V XD-016 vložené termostat regulátor namontovaný na povrchu ohrievača na meranie teploty v miestnosti, alebo na vykurovanie.Má kompaktné rozmery a automatické diagnóza funkciu.To je špeciálny regulátor teploty pre elektrické radiátory a elektrické kúrenie.Maximálny zaťažovací prúd 16A.Prijať inteligentný čip regulačnej techniky, thermistor teplota snímacieho prvku.Operácia je veľmi jednoduchá a môže byť priamo zapojený do steny tri-pin pätice.Reléový výstup ovláda zapnutie a vypnutie elektrického ohrievača.Keď krytý teplota je nižšia ako nastavená teplota, relé je uzavretý, tak, že elektrický ohrievač je zapnutý 220V.Keď vnútornú teplotu dosiahne nastavenú teplotu, relé je vypnutý, a elektrický ohrievač odpojený od napätie 220v.

Špecifikácia:

Model

XD-016

Shell Materiál:

Ohňovzdorný ABS

Napájacie napätie:

50Hz AC220V (+10%)

Výstupný výkon:

AC220V 16A

Veľkosť produktu:

60X143X30mm (široký,vysoký, hĺbka)

Otvorenie otvoru:

53.5X133.5 mm (dĺžka X vysoká)

Ovládanie teploty rozmedzie:

5 ~45℃ (predvolené 21℃)

Meranie a zobrazenie rozsah:

-9 ~99.0℃

Teplotný rozsah hysterézia chyba prístroja:

1.0~5.0℃ (predvolené 2.0℃)

Meranie teploty kalibrácia:

- 9 ~9℃(implicitne 0℃)

Načasovanie vypnite funkciu

Maximálny čas je nastavený na 16 hodín (nastaviť v boot štátu)

Načasovanie zapnúť funkciu

Maximálny čas je nastavený na 16 hodín (v vypnutie štátu)

Funkcia spánku

Áno

Diaľkové ovládanie funkcia

Áno

Auto-funkcia úspory energie-off údajov

Áno

Farba

Black; Biela( Voliteľné )

Zoznam balíkov:

1 * Regulátor Teploty( Č-vrátane batérie )

Poznámka:

Skutočná farba produktu sa môže odchyľovať od fotografiu vzhľadom na svetlo.

Tam môže byť mierna odchýlka pri meraní výrobku.

Prevádzka:

1. Stlačením tlačidla napájania zapnite termostat zapnutý alebo vypnutý.V power-on štátu, regulátor teploty zobrazenie okna zobrazuje vnútornú teplotu, čas, a spánku, a kúrenie svieti, čo znamená, že je kúrenie.

2. Nastavíte časované vypínanie: v power-on štátu, stlačte a podržte tlačidlo "down tlačidlo" viac ako 5 sekúnd, načasovanie svieti, digitálny trubice zobrazí "00", potom stlačte hore a dole šípkami nastaviť nastaviť čas (nastavenie rozsah je 0 až 16 hodín), potom Stlačte tlačidlo power off tlačidlo ukončiť.Pri nastavení "00", je neplatný, načasovanie funkcia nespustí.Poznámka: časový kontrolka bliká, čím indikuje, že načasovanie off funkcia je aktivovaná.

3. Chcete, aby meranie času na začiatok: V off štátu, stlačte a podržte tlačidlo "down tlačidlo" viac ako 5 sekúnd, načasovanie svetlo bude zapnuté, digitálne trubice sa zobrazí "00", potom stlačte hore a dole šípkami nastaviť nastaviť čas (nastavenie rozsah je 0 až 16 hodín).Potom stlačte tlačidlo vypnúť tlačidlo ukončiť.Keď sa "00" je nastavená načasovanie je neplatné a načasovanie funkcia nespustí.Poznámka: časový kontrolka bliká, čím indikuje, že je načasovaný na funkciu je aktivovaný a digitálne trubice je zobrazený ako zostávajúci čas v načasovanie.

4. Nastavenie teploty: V power-on štátu, stlačte tlačidlo hore/dole šípkami nastavte nastavenie teploty (rozsah nastavenia 5~45 stupňov).Pri nastavovaní teploty, teplota svetla vedľa digitálne trubice je na a digitálnych trubice zobrazí aktuálne nastavená teplota.Po nastavení je dokončená, uložené údaje sa budú automaticky vystúpil do 10 sekúnd, alebo vypnite kľúč bude stlačené ukončiť.

5. Teploty kalibrácia nastavenie: napríklad, keď je nameraná teplota je nižšia alebo vyššia ako skutočná teplota okolia, použiť túto funkciu, pre teploty kalibrácia.Nastavenie metódy: V off štátu, stlačte funkčné tlačidlo na viac ako 5 sekúnd, "00" sa zobrazí, potom stlačte tlačidlo hore/dole šípkami nastaviť kalibráciu číslo (napríklad, ak je nameraná teplota 3 stupne vyššia ako skutočná teplota okolia, nastaviť -3, ako napríklad meranie teploty je nastavený na 3 stupne nižšia ako skutočná teplota okolia podľa 3).Po nastavení je dokončená, uložené údaje sa automaticky skončil po 10 sekundách, alebo vypnite tlačidlo je stlačené ukončiť.

6. Hysterézia) nastavenie: V zmysle vrátiť rozdiel je začať rozdiel medzi teplota vykurovania a zastavenie teploty.Napríklad, keď je teplota zastavil na 20 stupňov, teplota sa zníži na 17 stupňov a potom vykurovanie je začal.Tento rozdiel je 3 stupňov, ktorý je stanovený v závislosti na aktuálnej situácii.Nastavenie metódy: V off štátu, stlačte funkčné tlačidlo na viac ako 5 sekúnd, teploty kalibrácia číslo sa objaví, potom znovu stlačte funkčné tlačidlo ak chcete zadať hysterézia) nastavenie stránky, a potom stlačte tlačidlo hore/dole šípkami nastaviť hysterézia parameter.Po nastavení je dokončená, 10 sekúnd automaticky ukončiť chcete údaje uložiť, alebo stlačte tlačidlo vypnúť tlačidlo ukončiť.

7. Spánok funkcie: Zapnúť alebo vypnúť funkciu spánku stlačením tlačidla alebo diaľkové ovládanie.V moci v štáte, stlačte tlačidlo hore, až na viac ako 5 sekúnd ak chcete spustiť funkciu spánku, alebo ukončiť rovnakým spôsobom.Po spánku je aktivovaná funkcia, termostat začne nahrávať.Po 1 hodine, teplota nastavená hodnota je automaticky znížená o 1℃.Po 2 hodiny, teplota nastavená hodnota je opäť znížila o 1℃.Po 3 hodiny, teplota nastavená hodnota je znížená znova.Na 1℃, po 8 hodín časomieru, teplota nastavená hodnota sa automaticky obnoví na teplotu nastavenú hodnotu pred spánku je zapnutá funkcia.

Technické Detaily

Teória Regulátor Teploty
Pôvod Kontinentálna Čína
Max. Meranie Teploty 49°C A Pod
Veľkosť Displeja 1.9 Cm & Pod
Použitie Vnútorné
Štýl Ručné
Typ Displeja DIGITÁLNE
Číslo Modelu Regulátor Teploty
Typ Napájania Nabíjačka
Názov Značky Ashata

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby