Menu


Tesniaci vosk Pece Buk Mosadz Tesniaci Vosk Topenia Sporák Ľahko Sa Čistí Malá Veľkosť Otvoru Dizajn pre Dokumenty

€11.73 €20.94

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p170544
Značky

Tesniaci vosk Pece Buk Mosadz Tesniaci Vosk Topenia Sporák Ľahko Sa Čistí Malá Veľkosť Otvoru Dizajn pre Dokumenty

Funkcie: 1. Multi Účel: Tesniaci vosk topenia sporák je vhodné pre zdobenie svadobných a párty pozvaní, darčekové balenie, obálky, dokumenty, scrapbooking, víno balenie, Vianočné priania a ďalšie.

2. Slot Dizajn: spodnej časti tesniaci vosk pece nástroj je navrhnutý s sloty, ktoré sú osobitne použité na miesto sviečky, ktoré môžu zabrániť sviečky z pohybujúcich sa a udržať stôl čistý.

3. Vysoká Teplotná Odolnosť: tesniaci vosk pece nástroj je krásne upravený, odolné voči vysokým teplotám, silné a odolné ako ostatné výrobky, a kompaktný a nezaberá priestor.

4. Nádherné Prevedenie: okolia tesniaci vosk topenia sporák má dezén, ktorý je malé a jemné v ruke, a je tiež veľmi dekoratívne, ukazuje exquisiteness sporáka.

5. Široké Uplatnenie: tesniaci Vosk pec je praktické tesniaci vosk nástroj na tavenie vosku tesnenie guľôčky alebo tesniaci vosk palice, ktoré môžu byť použité na obálke tesniaci vosk pečiatka tesnenia, remesiel a dekorácie, atď.

Špecifikácia:

Typ Položky: Tesniaci Vosk Teplejšie

Materiál: Buk,Mosadz

Zoznam balíkov: 1 x Tesniaci Vosk Teplejšie

1 x Lyžica

1 x Vosk

Poznámka: 1. Na drevené výrobky, dávajte pozor, aby nechajte plameň dotyk dreva, aby sa zabránilo nehodám.Prosím, aby vzdialenosť medzi lyžicou a plameň.Ak plameň je príliš intenzívna, môžete tiež výbava dĺžka sviečky core. 2. Prosím, buďte opatrní, aby ste sa nedotkli kovové časti počas použiť, aby sa zabránilo popáleniu, a uistite sa, že zhasne sviečka pri odchode na prevenciu nehôd. 3.Ručné meranie veľkosti, je tam určité chyby.

Ako používať:

1. Výbava dĺžka knôt sviečky, svetlo sviečky, kým plameň horí stále, a potom opatrne zatlačte sviečku do svietnik. (Plameň by nemali dotyk dreva.Aby sa zabránilo lyžica z toho, spálil čierna, plameň nesmie byť v priamom kontakte s sviečka a udržiavať určitú vzdialenosť) 2. Dať plameň maľovanie voskom častice v lyžicu alebo vystrihnúť malý kúsok voskové pásiky a dajte ju môžete kombinovať dve alebo viac farieb, efekt je krajší. 3. Po vosk na lak má topenia do vosku kvapalina, vyzdvihnúť lyžica a pokles vosk na pozíciu, ktorá musí byť utesnené. 4. Dať na podlahu, počkajte asi 10-15 sekúnd, farby tesnenie na formu, vyzdvihnúť tesnenia a dokončiť prácu. 5. Miešanie vplyv rôznych farieb je lepšie, farba ohňa farba môže byť voľne uzavreté, a krajšie výrobkov sú na vás čaká, vytvoriť.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby