Menu


2X Trolling Motorových Plug Nádoby Nastaviť, Námorné Lode Konektor Napájania, 12/24/36/48 Volt Morských Konektor Pre Trolling Motory

€12.95 €25.91

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p361255
Značky

NAJLEPŠÍCH MOŽNOSTÍ PRE TROLLING MOTORY: Táto zástrčka a nádoby nastaviť bude fungovať pre morské trolling motory.Jedinečný dizajn plug a nádoba môže pripojiť trolling motora a napájanie stabilné.Self-locking dizajn by mohol zabrániť zástrčku zo zrazu oddeľovať.To bude mať najlepší výkon, aby sa loď jednoduché pracovať a zabezpečiť vašu bezpečnosť, pretože z vysoko-kvalitných materiálov.

PREMIUM: uvidíte odolné proti Korózii, Mosadz zlato-á elektrických komponentov.Na trolling motorových plug and nádoba má schopnosť IP67 vodeodolný, ohňovzdorný, a vysoká teplotná odolnosť.To môže pomôcť pripojiť v akejkoľvek sladkovodné alebo morské aplikácie.Jeho poveternostným vplyvom funkcia je trvalé budú držať vás v bezpečí a ochrániť váš čln v extrémne počasie.Bude sa poskytovať čo najlepšie služby pre vás.

SPOĽAHLIVÝ a POHODLNÝ: Marine plug and nádoba má najlepší dizajn, ktorý je veľmi ľahko ovládateľný a self-locking.Má vodotesné tesniaci kryt a tesnenie zvýšiť schopnosť byť vodotesné.Nemusíte sa starať o trolling motorových plug bude lossen pri mori má extrémne počasie.Tiež Budete cítiť ľahké ak chcete použiť tento plug pretože ergonomicky tvarovaná rukoväť dizajn.Tento súbor prijíma priame vkladanie systémov.Čas a úsilie úspory.

UPLATNENIE: Tento trolling motorových konektor má 2-wire konfiguráciu, ktorá je oblek pre 12V, 24V, 12/24V, 24/36V, 36V, a 48V. 50A priebežné hodnotenie.Trolling Motorových Plug Nádoby Set je vyrobený pre drsné morskom prostredí.To by mohol použiť pre trolling motory, downriggers, elektrické rybárske navijaky, alebo iných DC napájanie zariadení.

OBSAH : Budete mať päť high-kvalitné diely a sadu Skrutiek tesnenia.Všetky tieto časti by mohli tvoriť trolling motorových morských zástrčku.Je odolný voči vode a ponúkne vám najlepšie bezpečnú cestu v mori.Aby váš život jednoduchší.Plug-and-nádoby sú ideálne pre trolling motory, dole riggers, elektrické rybárske navijaky, alebo iných DC napájanie zariadení.

farba: modrá

Materiál: nylon+mosadz

Obsah Balenia:

2 x Trolling Motorových Plug Nádoba Nastavenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby