Menu


1257*597mm RV Posuvné Okno, Vodotesný Insectproof Tvrdeného Skla UV Ochranu pre Karavany Konštrukcie Vozidiel Rv Styling

€225.10 €401.97

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p337120
Značky

RV Posuvné Okno W1257 H597mm Nepremokavé Insectproof Tvrdeného Skla UV Ochranu pre Karavany Konštrukcia Vozidiel

Funkcie: 1. Stabilná Štruktúra: celková rám, posuvné okno je vyrobené z vysoko pevnej hliníkovej zliatiny sklo, povrch je leštený a hladké so čierna prášková vrstva, zabezpečenie proti oxidácii a antirust.

2. Tónované Skla: 4 mm hrubé čierne tvrdené sklo (E4 certifikované) zabezpečuje celkovú pevnosť okna a tónované sklo je skutočne odolné voči UV žiareniu, zvuk a teplo, poskytuje pohodlné prostredie.

3. Dokonalé Utesnenie: celý rám je vodotesný gumový krúžok, dokonalé utesnenie, aby sa vaše kempingové pohode v lete a teplo v zime, a tam sú drenážne otvory pod rámom na zabezpečenie voda vytekať.

4. Ľahko Skĺznuť: zaoblené veko je okno otvorené do push pull, spodná časť skla môže byť tlačené a vytiahol, a tam je pohyblivý hmyz, net na otvorenej strane poskytnúť prekážku pre hmyzu a plesní.

5. Použitie: Vhodné pre múr hrúbky 5 mm‑7mm alebo 54 mm‑55mm, vhodné pre karavany, Prívesy, konštrukcie vozidiel, atď., môže sa použiť na skladovanie kabíny, obývacích izieb, haly, alebo akékoľvek miesto, ktoré vyžaduje systém windows.

Špecifikácia:

Typ Položky: Posuvné Okno

Materiál: Hliníková zliatina + tvrdené sklo + guma

Okno Prehľadu Veľkosť: Cca. 1290 x 630mm / 50.8 x 24.8 v

Inštalácia Otvorenie Veľkosť: 1257 x 597mm / 49.5 x 23,5 v (meranie je potrebné, aby sa z pevného rámu, ručné meranie bude mať 1-2 mm chyby je normálne)

Inštalačné Hrúbka: 5 mm-7mm / 0.2-0.28 alebo 54 mm-55mm/2.13-2.17 v plechu inštalácie (tam bude 2 mm chyba lepidlo pre upevnenie)

Aplikácie: Tónované windows ochranu vašich osobných údajov a zabezpečiť, aby slnečnému svetlu nehreje interiéru vášho RV.Plne utesnené okná udrží vaše kempingové zima, v lete a v teple v zime, a môžu byť použité v poklopy, obývacích izieb, haly, alebo všade tam, kde okná sú potrebné na posilnenie interiéru svetlo alebo vetranie windows.

Použitie: Vhodné pre camper, vozy, Prívesy, stavebné vozidlá a iné miesta, kde okná sú potrebné

Zoznam balíkov: 1 x Posuvné Okno

1 x upínací Rámik

1 x Balenie Vody Sprievodca Hole Konektor (Náhodné Množstvo)

1 x Balenie Skrutky (Náhodné Množstvo)

Poznámka: 1. Dôrazne sa odporúča, ak chcete nájsť profesionálnych inžinierov na pomoc pri inštalácii zabezpečiť dokonalý zážitok z nakupovania 2. Keď demontáž a montáž, venujte prosím pozornosť, aby sa zabránilo poškodeniu, ktoré je spôsobené zrazil 3. Veľkosť produktu je veľké, prosím potvrď, že to je to, čo budete potrebovať pred nákupom, ak existuje akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať

Technické Detaily

Názov Modelu rv okno
Názov Značky ESTINK
Špeciálne Funkcie RV Posuvné Okno
Položka Priemer Other
Položka Hmotnosť 11700g
Feature4 Trailer Posuňte Okno
Feature3 Obytný Automobil Posuňte Okno
Položka Šírka Other
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Výška Other
Druh Materiálu Hliníková zliatina + tvrdené sklo + guma
Feature1 Camper Okno
Feature2 trailer okno
Položka Dĺžka Other

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby