Menu


Digitálny Budík, Teplota a Vlhkosť Budík LED Elektronické Hodiny Smartphone Bezdrôtovú Nabíjačku (Hnedá)

€15.06 €27.39

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p316882
Značky

[Bezdrôtové Nabíjanie Budík]Drevené budík, podporuje bezdrôtové nabíjanie, môžete nabiť váš smart zariadenia, vhodné miesto a nabíjanie telefónu v rovnakom čase.Vstavané bezdrôtové nabíjanie pad je kompatibilná so všetkými telefónmi, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie, takže môžete umiestniť zariadenie na hornej časti pre jednoduché nabíjanie bez drôtov.

[Voice control mode]V ovládacom režime, keď ste vaše ruky v rozsahu, alebo ťuknite na položku budík, môžete zmeniť zobrazenie, vynikajúci vzhľad, dobrá voľba .

[Display] - v Porovnaní s budík, tento nový digitálny budík má dva režimy zobrazenia, ktoré môže byť prepnutý voľne len s jedným kľúčom.

[Budík Nastavenie]Tri sady budík funkcie vám umožní nastaviť viacero rôznych , každý alarmy je jedným dlho, že vám nebude neskoro do práce.Tiež, to vám umožňuje nastaviť režim dňa v týždni, ktorý len krúžky v pondelok až piatok, v deň odpočinku režime, a sobota - budík vypnúť.

[ Dekor Drevené Hodiny]- musí To byť najkrajším budík ste kedy videli.Nielen, že je to malá gazdiná vo svojom živote, to je tiež skvelý doplnok do vašej spálne.Môžete ju umiestniť na váš nočný stolík, nočná stôl alebo stôl kdekoľvek vo vašej domácnosti.Vzhľad a viaceré funkcie, vhodné ako darček /milenca/rodičia.

Multifunkčné módne mobilný telefón, bezdrôtové nabíjanie teplota a vlhkosť digitálny budík

Materiál:PVC

farba:Hnedá

Obsah Balenia:

1 X LED budík

1 X USB kábel

1 X a angličtine

Len vyššie obsah balenia, iné nie sú zahrnuté.

Poznámka: Svetlo a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky v trochu líši od skutočnej .Meranie je povolené,+/- 1- 3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby