Menu


Tuya Zigbee 6-v-1 pre Kvalitu Ovzdušia Monitor CO2 Meter PM2.5 Formaldehyd TVOC CO2 Teplota Vlhkosť Detektor

€25.21 €63.03

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p302122
Značky
Teplota Vlhkosť Detektor, kvalita ovzdušia monitor co2 tvoc, zigbee kvality ovzdušia detektor, zigbee kvality ovzdušia monitor

Monitorovanie Kvality Ovzdušia

Inteligentný vzduchu gazdiná, integrované formaldehyd/VOC/CO2/teplota/vlhkosť/PM2.5 šesť-in-one funkcia detekcie, pohodlné a praktické, diaľkové sledovanie letových parametrov cez Tuya APP, inteligentné prepojenie s klimatizáciou, čerstvého vzduchu, ventilátory, zvlhčovače, čističe vzduchu a iné domáce spotrebiče optimalizovať vzduchu prostredie, chránia zdravie rodiny na všetky časy.

Funkcie:

【6 v 1] vyzýva: Inteligentný kvality ovzdušia detektor, monitorovanie v reálnom čase o 6 environmentálne parametre, ako PM2.5, formaldehyd, TVOC, oxid uhličitý, teplota a vlhkosť, chrániť zdravie rodiny na všetky časy.

【Viacerých Sensor] vyzýva: Vstavaný polovodičových vzduchu senzor, PM2.5 infračervený snímač a snímač teploty/vlhkosti vzduchu, senzor, citlivé indukčné, rýchla detekcia viacerých plynov, komplexné pokrytie, ďalšie presné a spoľahlivé.

【Pracovať s APP] vyzýva: Pripojenie k Tuya APLIKÁCIU cez Zigbee, real-time zobrazenie zisťovanie hodnoty, tak, aby ovzdušia alebo zdravé ovzdušie index ľahko čítať.Môžete tiež pripravenú alarm hodnoty, ak je zistená hodnota presiahne vopred nastavené hodnoty, bude automaticky poplach.

【Inteligentné Prepojenie] vyzýva: podporuje inteligentné prepojenie s klimatizáciou, čerstvého vzduchu, ventilátory, zvlhčovače, čističe vzduchu, atď.prostredníctvom Tuya APLIKÁCIA automaticky optimalizovať vzduchu prostredia a zachovať zdravé životné prostredie aj pre vás.

【Spoľahlivé a Kvalitné] vyzýva: vysokokvalitného ABS bývanie, robustný a na jeseň-odolnosť, dlhú životnosť čas.S viacerými otvory, detektor má pekné vetranie a je presnejšie pre detekciu v kvalite ovzdušia.

【Široké Uplatnenie] vyzýva: Malá veľkosť, prenosné a praktické, je veľmi vhodný pre domácnosti, kancelárie, školy, skladové, poľnohospodárske výsadbu, atď.Podpora 2 metódy inštalácie, môžete dať ho na plochu, alebo ho namontujte na stenu.

Špecifikácie:

Farba: Biela

Materiál: ABS

Pracovné Napätie: 5V, 1A

Pracovný Prúd: 10-496mA

Komunikačný Protokol: Zigbee

Pracovná Teplota: -20-85℃

Formaldehyd Rozsah: 0-10.00 mg/m3

VOC Rozsah: 0-99.9 ppm

CO2 Rozsah: 0-1000ppm

Teplotný Rozsah: 0-60℃

Vlhkosť Rozsah: 0-95%

PM2.5 Rozsah: 0-1000ug/m3

Položka Veľkosť: 100 * 100 * 40 mm/ 3.9 * 3.9 * 1.6 v

Položka Hmotnosť: 98g/ 3.5 oz

Veľkosť balenia: 130 * 130 * 110 mm/ 5.1 * 5.1 * 4.3 v

Hmotnosť balenia: 120 g/ 4.2 oz

Poznámka:

Zigbee bránou potrebné nakonfigurovať pred použitím, brána nie je súčasťou dodávky.

Balenie Zoznam:

1 * Vetracie Gazdiná

1 * USB Kábel Napájania

1 * užívateľská Príručka

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pieskoviskopredeti.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Pieskoviskopredeti.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Technické Detaily

S LCD Displej Alebo Nie No
Pôvod Kontinentálna Čína
Rozsah Merania 0-1000PPM
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Je To Inteligentné Zariadenie Áno
Názov Značky KKMOON
Plyn Typ PM2.5
Číslo Modelu Monitorovanie Kvality Ovzdušia

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby