Menu


S Tvarované Háčiky PP + Oceľ Materiál Povrch Univerzálneho A Ergonomický Dizajn Domov Gadget Všestranný Závesy Riešenie Fadeless

€3.84 €7.67

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p16624
Značky

Odrážky:

1. Univerzálny Závesy Riešenie: Či už potrebujete na usporiadanie kuchyňa, kúpeľňa, skriňa, alebo garáž, tieto S háčiky zvládne každú úlohu.Vyrobené z PP+oceľ materiál, sú trvanlivé, ľahko sa čistí, povrch, a fadeless.Stačí pripojiť ich na akúkoľvek tyč alebo rack a užite si extra priestor a pohodlie.

2. Bezpečné a pohodlné závesy: Tieto S háčiky sú stanovené pevne, a nie spadnúť, vďaka bezpečnostné pracky dizajn, ktorý zabraňuje pošmyknutiu.Môžu byť ľahko otvárať a zatvárať zavesiť, alebo odstrániť položky.

3. Univerzálny a ergonomický dizajn: S-tvar týchto háčikov, umožňuje im, aby sa zmestili sprchové tyče rôznych priemerov a sprchové závesy s ľahkosťou, zatiaľ čo ergonomický dizajn zabraňuje ich skĺzla.Tieto háčiky môže tiež plniť rôzne potreby v kuchyni, šatník, alebo na záhrade.

4. Silný hmotnosť-nosnosť: Tieto S háčiky môže pojať veľké množstvo hmotnosť bez porušenia alebo ohnutím, čo je ideálne pre závesy ťažké predmety.Sú vyrobené z trvanlivých materiálov, ktoré odolajú dlhodobé používanie.Otvorenie veľkosť 3 cm vyhovuje väčšine prúty a stojany.

5. Široké použitie: Tieto S háčiky môžete zavesiť oblečenie vo vašom šatníku, kuchynské potreby a hrnčeky vo vašej skrine, uteráky a toaletné potreby vo vašej kúpeľni alebo vonkajšie rastliny a dekorácie na svoju verandu.

S Háčiky pre Závesy - Povrch a pevne Pevne

6. Tieto S háčiky sú vyrobené z odolného kovu, ktorý vydrží vonkajšie poveternostné a zabráni hrdzaveniu.Oni sú stanovené pevne na prúty alebo barov a nebude list mimo ľahko.Môžete ich použiť na zavesenie vonkajšie rastliny, svietidlá, vtáčie kŕmidlá a viac.Majú otvor veľkosti 3 cm na splnenie rôznych potrieb.Balenie 8.

špecifikácia

1. materiál: PP + oceľový drôt

2. Množstvo: 8

Balenie Zoznam:

8 x Y Tvar Háčiky

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PP

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby