Menu


Opakovane Kreslenie Mat Aqua Vody Maľovanie Mat pre Deti Graffiti Hračka Mš Doodle-Hračka Vody Plátno Chlapci Dievčatá Darček

€10.89 €16.02

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: p109498
Značky

Funkcie:

Fluorescenčné Vody Kreslenie Mat: voda kreslenie mat obsahuje vody pero, žiarivka, pero, tlač valec, tesnenie a druhy šablón, nechať deti sledovať a stopových kreslenie & sfarbenie formy vzor preto, dobre stimulovať deti záujmov, podporiť a posilniť zručnosti kreslenia, výkon a zlepšiť svoje ruky & eye koordináciou.

Vybraný Materiál: voda kreslenie mat používajte kvalifikovaný TC-plastové PE-plastická a textílie, nosiť-odolné, bez-toxický materiál, opakovane s trvanlivé výkon.

Neporiadok-Zadarmo: Deti neporiadok zadarmo vody čmáral mat, rôzne nástroje, ktoré pomôžu deťom kreslenie bez stopy, zadarmo graffiti, nebojte sa o pigmentu, neporiadok, s dobre stimulovať deti túžba spoznávať, úhľadné a čisté, opakovane funkciu.

Magic Žiadne Stopy Vody Plátno: Jednoduché maľovanie vodou pera, stačí vyplniť vodou do pera a začnite kresliť, bez-stopy maľovanky, farebné vzor sa objaví na plátne, a ako mávnutím čarovného prútika zmizli okolo 3-15 minút (v závislosti na airflows), žiadne stopy na všetkých a je opakovane použiteľný pre deti maľovanie voľne.

Skvelý Darček: Naše vody kreslenie mat je skvelé pre deti ako darček k narodeninám, Vianočný darček, a povzbudiť ich, slobodne skúmať ich malý svet, maľovanie a vytvoriť ich predstavivosť.

Špecifikácie:

Rozmer výrobku: cca.Štýl-A/D 100x70cm/39.37x27.56inch, Štýl-B 120x90cm/47.24x35.43inch, Štýl-C 100x80cm/39.37x31.49inch, Štýl-E 150x100cm/59.05x39.37inch

Materiál: TC-plasty,PE-plast, Textílie

Štýl Možnosť: Štýl-A/Štýl-B/Style-C/Style-D/Style-E

Balenie Obsahuje:

1 Sada Na Vodu Deti Kreslenie Mat Hračka

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Technické Detaily

Materiál Plastové
Pohlavie Unisex
Odporúčame Veku 0-3y
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby